top of page
mijkeloven

๐——๐—ฒ ๐—  ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐— ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐ŸŒ€



โ€œAls je blijft doen wat je altijd gedaan hebt, blijf je krijgen wat je altijd gekregen hebtโ€. En dat is vooral niet wat je wil, toch?!


๐ŸŒŠDe welbekende quote van Einstein sluit mooi aan bij de duurzame veranderingen die ik met BLOZM beoog te realiseren. De laatste letter van BLOZM ๐Ÿ’ฎstaat voor โ€˜Moveโ€™. ๐—ญ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜„๐—ฒ๐—ด๐—ถ๐—ป๐—ด ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐˜„๐—ฒ ๐˜€๐˜๐—ถ๐—น ๐—ฒ๐—ป ๐˜‡๐—ฎ๐—น ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ด๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—บ๐—ผ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป. โ€˜๐— ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒโ€™ ๐—ต๐—ฒ๐—ฒ๐—ณ๐˜ ๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฒ๐—ฟ ๐—ผ๐—ผ๐—ธ ๐—ป๐—ผ๐—ด ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐˜€ ๐—ป๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ โ€˜๐—ด๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—ธ๐˜ ๐˜„๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ปโ€™ ๐Ÿ’˜. Wanneer je werkelijk geraakt wordt zal er duurzame verandering plaats kunnen vinden, een fundamentele verschuiving in waarneming, denken en begrip.


๐ŸŒŠ Beweging krijgen en geraakt worden, wordt in gang gezet door Bewust met Lef Open te Zijn. Door Bewust met Lef Open te Zijn zorg je voor de juiste condities voor vertrouwen en veiligheid. En dat geeft verbinding, met jezelf en met anderen. Een stevige basis om samen van A naar B te kunnen gaan. Als de condities juist zijn komt de beweging als vanzelf. Mensen worden geraakt en willen zelf in actie komen. Aan leiders de uitnodiging om deze bedding te creรซren en in gedrag het goede voorbeeld te geven. Eerst komt de mens en dan de resultaten. Alleen op eigen energie beweging brengen en drukken op harde resultaten zonder verbinding (lees: een team dat er ook klaar voor is) kan namelijk wel tijdelijk resultaat geven maar geen duurzame verandering.


๐ŸŒŠ Als laatste post met toelichting op mijn bedrijfsnaam BLOZM is het goed te noemen dat alle betekenissen van de letters met elkaar samenhangen. Ze versterken elkaar en kunnen ook niet zonder elkaar. En omdat beweging een continuรผm is zal je meerdere aspecten steeds opnieuw aanraken om van daaruit weer verder te gaan โžฟ.


๐Ÿ‘‰๐Ÿป Wil je je team, leiderschap of organisatie van A naar B brengen? Heb je iemand nodig om deze verandering aan te jagen, in beweging te zetten? Ik kijk er naar uit om de eerste Move te verzorgen๐Ÿ˜‰ en vanuit verbinding te werken aan een duurzaam resultaat.


๐Ÿ’ฎBewust met Lef Open Zijn Moves


10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentรกrios


bottom of page